۴ دلیل محکم برای داشتن سرور اختصاصی

زمان مطالعه: 3 دقیقه
انتشار :
۱۳۹۸-۰۴-۳۱

زمانی که یک سازمان یا یک مجموعه دغدغه امنیت اطلاعات خود را دارند، یا زمانی که روی سایت یک سازمان یا کسب و کار ، درخواست ها و بازدید بالا وجود دارد، نیاز به سرور اختصاصی احساس می شود.

 

 

بالا بودن هزینه سرور اختصاصی نسبت به هاست اشتراکی ممکن است یکی از دلایلی باشد که کسب و کار ها را نسبت به داشتن سرور اختصاصی مردد کند، در ادامه با ۴ دلیل محکم توضیح می دهیم چرا باید برای سرور اختصاصی هزینه کنیم:

۱-توان پردازشی بالا

در سرورهای اشتراکی، به غیر از سایت و سرویس شما، سایت های دیگر نیز میزبانی می شود، قطعا اگر شما برای کسب و کار آنلاین خود که در یک سرور مجازی اشتراکی میزبانی می شود، یک کمپین اجرا کنید، که بصورت ناگهانی بازدید سایت شما بیشتر شود و یا یک خبر مهم، باعث بالا رفتن درخواست ها به سایت شما شود، مدیر سرور اشتراکی سایت شما را مسدود می کند.

 

بنابراین برای بازدیدها یا درخواست های بالا، منابع سرور اشتراکی جوابگوی کار شما نیستند . برای خیلی از سایت ها، یک دقیقه قطعی یا اختلال مترادف است با زیان های جبران ناپذیر و بدتر از آن اعتبار سایت شماست که با یک اختلال حتی کوتاه از بین می رود.

 

این در حالیست که در سرور اختصاصی تمامی منابع سخت افزاری مانند RAM و CPU در اختیار سرویس یا سایت شما هست، بنابراین برای بازدیدها یا درخواست های بالا کاملا مناسب می باشد و خیال شما را برای بازدیدهای بالا آسوده می کند.

 

۲-درجه امنیتی بالا

بر خلاف سرور های اشتراکی، در یک سرور اختصاصی ، فقط سایت مربوط به سازمان یا کسب و کار شما میزبانی می شود، بنابراین امنیت سایت شما تحت الشعاع بقیه سایت های سرور قرار نمی گیرد.

ممکن است یک سایت روی سرور اشتراکی، باگ امنیتی داشته باشد و این باگ، سایت شما را که در همان سرور میزبانی می شود، تهدید می کند، به همین دلیل به هیچ وجه برای سایت های سازمانی یا کسب و کار های آنلاین پر اهمیت، هاست اشتراکی توصیه نمی کنیم. در سرور اشتراکی، چون سایت ها با نوع برنامه نویسی و نیاز های مختلف میزبانی می شود؛ مدیر سرور ناگریز نمی تواند تمامی سیاست های امنیتی را روی سرور اعمال کند و یا حتی در خیلی از سرورها به همین دلیل از آنتی ویروس ها یا آنتی شل ها استفاده نمی شود.

 

شما با دارا بودن سرور اختصاصی برای کسب و کار آنلاین خود می توانید، با توجه به نیاز خود سیاست های امنیتی را در سرور خود اجرا کنید. مدیر سرور شما می تواند از آنتی ویروس های معتبر برای سرور ویندوزی شما، یا آنتی شل هایی نظیر CXS برای سرور لینوکسی شما استفاده کند، توابع خطرناک که امکان نفوذ به نفوذ گران را می دهد، مسدود کند، پورت هایی که نیاز نیست محدود کند و هر کانفیگ امنیتی مورد نیاز را اعمال کند.

 

۳-دسترسی کامل

با دارابودن سرور اختصاصی شما دسترسی هایی نظیر root یا administrator را دارید و به راحتی این امکان را دارید که نرم افزارهای مورد نیاز خود را نصب کنید، این در حالیست که در سرور هاست اشتراکی دسترسی شما به یک یوزر محدود است . با دسترسی ادمین شما امکانات بیشتری در اختیار دارید و راحت تر می توانید تنظیمات مورد نیاز خود را انجام دهید.

 

۴-قدرت پردازش سریع تر اطلاعات

سرعت سایت یکی از مهمترین فاکتور هایی است که در بالا رفتن بازدید، رضایت مشتری و همینطور افزایش ورودی از موتورهای جستجو نظیر گوگل تاثیر دارد. به گزارش Kissmetrics اگر بالا آمدن سایت شما بیش از ۳ ثانیه به طول بیانجامد ۴۰% بازدیدکنندگان سایت شما را ترک می کنند، بنابراین سرعت سایت از مهمترین عوامل رشد کسب و کار شما می باشد.

 

شما با دارابودن سرور اختصاصی و در اختیار داشتن تمامی منابع قطعا از سرعت و کیفیت بهتری برخوردار هستید، البته سرعت بالا به فاکتورهای زیادی از جمله نوع سخت افزار، نوع وب سرور؛ نوع برنامه نویسی، مرتبط می باشد ولی دارا بودن سرور اختصاصی نیز در این راستا کمک شایانی به کسب و کار آنلاین شما می کند.

 

بازخوردها
مقالات مرتبط
مزایا و معایب مجازی ساز KVM
مجازی ساز KVM چیست و چه مزایایی دارد؟
یکی از پرکاربردترین مجازی سازها که برای کاربران مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد، مجازی ساز KVM…
زمان مطالعه: 4 دقیقه
حافظه NVMe چیست؟
حافظه NVMe چیست و چه مزایایی دارد؟
بیشتر افرادی که دارنده وب سایت هستند یا قصد دارند وب سایتی را راه‌اندازی کنند، با هارد سرور…
زمان مطالعه: 4 دقیقه