حفاظت از عملکرد سایت وردپرس

زمان مطالعه: 5 دقیقه
انتشار :
۱۳۹۸-۰۷-۰۶

نکات زیاد و مهمی هنگام راه اندازی وب سایت وردپرس وجود دارد -هر چقدر سایت بزرگ یا کوچک باشد- که باید در نظر داشته باشید. به راحتی می توانید در گرفتن ترافیک ، جمع آوری مخاطب و بازدیدکننده ، ایجاد محتوا و بهینه سازی سایت دست و پنجه نرم کنید و عملکرد سایت را بهبود ببخشید.

در این مقاله ما به بررسی پنج روش برای حفظ عملکرد عالی سایت وردپرس شما خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید!

 

نکات زیاد و مهمی هنگام راه اندازی وب سایت وردپرس وجود دارد -هر چقدر سایت بزرگ یا کوچک باشد- که باید در نظر داشته باشید. به راحتی می توانید در گرفتن ترافیک ، جمع آوری مخاطب و بازدیدکننده ، ایجاد محتوا و بهینه سازی سایت دست و پنجه نرم کنید و عملکرد سایت را بهبود ببخشید. بسیار مهم است که همیشه به عملکرد سایت خود توجه داشته باشید. سرعت بارگذاری سریع می تواند نقش مهمی در تبدیل بازدید کننده به مشتری ثابت داشته باشد و تعداد بازدیدها و نظرات مثبت را افزایش می دهد. خبر خوب این است راه اندازی و بهینه سازی عملکرد سایت وردپرس آنچنان سخت و زمانبر نیست.

 

چرا عملکرد سایت شما باید در اولویت باشد

بسیاری از عوامل مانند طراحی و محتوای آن سایت شما را شکل می دهند. با این حال ، عملکرد بهینه ممکن است مهمترین عنصر در این معادله باشد.

 

وقتی درباره “عملکرد” می گوییم منظور ما سرعت لود شدن صفحات سایت شما ، و چگونگی حفظ آن در دراز مدت مخصوصا هنگام بار ترافیک بالا صحبت می کنیم. سایتهای کند و غیرقابل اعتماد not secure ، بازدیدکنندگان را از سایت شما دور می کنند. هرچه سایت شما کندتر باشد ، نرخ پرش یا Bounce Rate سایت شما (تعداد افرادی که بعد از مشاهده یک صفحه ، به سرعت صفحه را ترک می کنند) بالاتر خواهد بود.

 

اگر سرعت صفحه آهسته باشد مخاطبان شما آزرده خاطر خواهند شد ، طراحی و محتوای وب سایت شما به اندازه سرعت سایت مهم نیست. بنابراین باید اطمینان داشته باشید که سایت شما در هر زمانی عملکرد خوبی داشته باشد ، خواه یک شخص از سایت بازدید کند یا صدها نفر مشاهده کنند. خوشبختانه ، برای تحقق این امر نیازی به دانش خاصی نیست و با چند روش ساده می توانید انجام دهید.

 

۵ روش برای حفظ عملکرد سایت وردپرس

در گذشته ، ما به چند روش کلی برای حفظ وب سایت وردپرس بحث کرده ایم. اکنون ، ما بر روی بهترین تکنیک ها برای بالا نگه داشتن عملکرد آن متمرکز خواهیم شد. اولین کاری که باید انجام دهید این است که سایت خود را تست کنید ، تا ببینید عملکرد فعلی آن چطور است. با استفاده از این اطلاعات ، می توانید برای کوتاه کردن زمان بارگذاری ، اقدام کنید.

 

۱٫ نسخه وردپرس خود را به روز نگه دارید

ما این روش را به یک دلیل قرار داده ایم. اگر معماری اساسی سایت شما نسخه قدیمی باشد ، تمام روش های تقویت کننده عملکرد در سراسر جهان نمی توانند به شما کمک کنند. توسعه دهندگان WordPress به روزرسانی های مکرر را برای این سیستم منتشر می کنند و حفظ سایت با آخرین نسخه بسیار مهم است. این امر به دلایل امنیتی نیز مهم است و همچنین به حفظ عملکرد سایت شما کمک می کند. بسیاری از به روزرسانی ها و بهینه سازی ها ارائه شدند تا زمان بارگزاری سایت شما را بهبود بخشند. اگر نسخه وردپرس شما قدیمی باشد احتمال اینکه بارگزاری مضامین و افزونه ها به مشکل بخورد هست که این امر باعث کند شدن عملکرد سایت می شود.

 

۲٫ تصاویر وب سایت خود را بهینه کنید

انواع مختلف محتوا و ویژگی ها می توانند سایت شما را کند کنند. با این حال ، عناصر معدودی به سایز تصاویر و سایر رسانه ها بستگی دارند. پرونده های تصویری تمایل دارند بزرگ و سنگین باشند ، به این معنی که آنها مدت زمان بارگزاری را طولانی تر می کنند که باعث کند کردن کل فرآیند بارگیری صفحه می شود.

 

تصاویر را بهینه کنید

 

این امر به ویژه در صورتی که تصاویر زیادی در سایت خود داشته باشید و تصاویر بزرگ یا با کیفیت هستند ، مهم است. گنجاندن تصاویر زیاد در محتوای سایت خود یک روش عالی برای جلب توجه بازدید کنندگان و افزایش تعامل است. پس بهتر است با بهینه سازی تصاویر سرعت سایت خود را بهبود ببخشید.

 

۳٫ اجرای ذخیره سازی در کش

هنگامی که شخصی به یکی از صفحات سایت شما مراجعه می کند ، یکسری اتفاقات رخ می دهد. ابتدا مرورگر آن ها درخواستی را به سرور مجازی سایت شما ارسال می کند. سپس ، سرور داده های مورد نیاز را برای ساخت صفحه ارسال می کند. هنگامی که تمام اطلاعات وارد شدند ، صفحه برای بازدید کننده نمایش داده شود.

 

گاهی اوقات ، این روند آنقدر سریع است که غیرقابل تصور است. اگر صفحه شما پیچیده است یا کاربر در فاصله زیادی از سرور مجازی شما قرار دارد ، با این وجود احتمالا چند ثانیه طول بکشد. “ذخیره کردن در کش” راهی است برای کاهش زمان بارگذاری سایت شما است. با ذخیره نسخه هایی از سایت شما در کش مرورگر بازدید کنندگان ، سایت سریعتر برای آنها نمایش داده می شود.

 

۴٫ سایت خود را به یک شبکه تحویل محتوا(CDN) وصل کنید

از نظر فنی ، این تکنیک روشی بسیار موثر است. شبکه تحویل محتوا یک روش مهم برای بالا بردن سرعت وب سایت شماست و می تواند بسیار مؤثر باشد. CDN شبکه ای از سرورها است که معمولا در سراسر جهان پخش می شود. کپی هایی از سایت شما در چند سرور در نقاط مختلف جهان ذخیره می شود. هنگامی که بازدید کننده به یکی از صفحات شما دسترسی پیدا می کند ، داده های لازم از سروری که از لحاظ جغرافیایی نزدیک آنها قرار دارد منتقل می شوند. بدین ترتیب سرعت لود سایت بالاتر می رود.

 

۵٫ پلن هاست خود را در صورت نیاز ارتقا دهید

ممکن است که شما تمام استراتژی های ذکر شده در بالا را امتحان کنید ، اما هنوز سرعت سایت شما پایین است و آنچه انتظار داشتید رخ نداده است، احتمال زیاد دلیل آن بالا رفتن ترافیک سایت شما و کمبود منابع سرور مجازی یا هاست شما باشد و نیاز باشد که به دلیل بالا رفتن تعداد بازدید کنندگان، پلن انتخابی خود را ارتقا داده و منابع را بهبود ببخشید.

 

نتیجه

عملکرد سایتتان موردی است که شما باید در تمام طول عمر سایت خود از آن آگاه باشید. سایتی که یک روز سریع بارگذاری می شود ممکن است با رشد بازدید و محبوبیت بیشتر ، به مرور زمان کند شود. بنابراین ، بسیار مهم است که به طور مرتب عملکرد سایت خود را آزمایش کنید و هر کاری را برای حفظ سرعت بارگذاری سریع انجام دهید. امیدواریم که مطلب امروز هم برای شما مفید بود باشد و توانسته باشیم مطالب را خوب بیان کرده باشیم.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات ارائه شده توسط نوین هاست از جمله ثبت دامنه ، خرید هاست ، سرور مجازی در لوکیشن های مختلف ، خرید سرور اختصاصی ایران و آلمان ، خرید هاست ابری و سرور ابری ، به www.novinhost.org مراجعه کنید یا با شماره ۶۶۰۱۵۸۹۱ تماس بگیرید تا با اعضای بخش فروش و پشتیبانی ما صحبت کنید. پیروز و سر بلند باشید.

بازخوردها
مقالات مرتبط
رایانش ابری یا Cloud Computing چیست ؟
رایانش ابری یا Cloud Computing چیست ؟
[custumexpert]
زمان مطالعه: 5 دقیقه
ایمیل اختصاصی در cpanel
آموزش ایجاد ایمیل اختصاصی در cpanel
[custumexpert]
زمان مطالعه: 2 دقیقه