DNS چیست؟

زمان مطالعه: 4 دقیقه
انتشار :
۱۴۰۱-۰۴-۲۰

DNS چیست؟ آیا می دانستید که می توانید به facebook.com متصل شوید و facebook.com در نوار آدرس مرورگر خود ببینید. در حالی که در واقع به وب سایت واقعی فیس بوک متصل نیستید؟ برای درک دلیل، شما باید کمی درباره DNS بدانید.

DNS چیست؟

تعریف DNS چیست؟

DNS چیست؟ مخفف سیستم نام دامنه (Domain Name System) است. DNS به همان شیوه به یک دایرکتوری تلفن کار می کند. فکر می کنم نام دامنه خود را به عنوان یک ورودی در یکی از این فهرست ها، با پسوند های مختلف ذکر شده در دامنه برای خدمات متفاوت استفاده شده. مانند یک پسوند برای ایمیل، وب سایت خود و یا هر زیر دامنه. هر ISP (تامین کننده اتصال اینترنت شما) دارای نسخه شخصی خود از این دفترچه تلفن است.

هنگامی که شما به مسیر حرکت می کنید. یا برای ادامه همگام سازی یک دامنه را در مرورگر خود یا سرویس گیرنده ایمیل خود تماس بگیرید. ISP شما (یا سرور DNS سرور شما که برای استفاده شما تنظیم شده است. ) شماره مورد نظر را در دایرکتوری جستجو می کند و آن را به مرورگر خود منتقل می کند . مرورگر شما بعدا شماره شماره (آدرس IP) را برای اتصال به سرور مجازی که محتوای آن میزبانی می شود، شماره گیری می کند.

نکته مهم

ISP شما یک کپی از این اطلاعات را نگه می دارد. که سرعت یافتن دامنه شما را افزایش می دهد. به این ترتیب این سرعت بارگذاری وب سایت شما یا تحویل ایمیل ها را افزایش می دهد. اگر ISP شما یک کپی از اطلاعات دامنه ندارد، آن را به دنبال آن است که در آن دامنه ثبت شده است. به طور خاص برای آنچه که به نام “اسم سرور” شناخته می شود، به نظر می رسد، این ها مانند دایرکتوری های کوچک فقط برای دامنه شما هستند.

هنگامی که ISP جزئیات مورد نظر را پیدا می کند، یک نسخه از داده ها را ذخیره می کند. هر رکورد در این پوشه دارای محدودیت زمانی تا زمانی که منقضی شود یا برای استفاده از اصطلاح IT؛ “زمان زندگی” (TTL). هنگامی که این زمان برای پایان دادن به زندگی، ISP به دنبال به روز رسانی اطلاعات خود را یک بار دیگر، به سرورهای نام  هر رکورد نام سرور نیز دارای یک زمان برای زندگی است, هنگامی که این منقضی می شود ISP شما به رجیستری وارد می شود که دامنه شما ثبت شده است و یک بار دیگر اطلاعات نام سرور را جستجو کنید.

توجه

همانطور که می توانید تصور کنید تمام این فعالیت ها برای هر حوزه در سراسر جهان اتفاق می افتد. بنابراین برای جلوگیری از سیستم های بیش از حد، اکثر TTL ها بین ۱۵ دقیقه تا یک ساعت، گاهی بیشتر تنظیم می شوند. هنگامی که شما یک رکورد DNS را تغییر می دهید. لازم است که تمام ISP ها در سراسر جهان با جزئیات جدید به روز شوند. این DNS انتشار نامیده می شود. پخش DNS می تواند تا ۴۸ ساعت طول بکشد تا کامل شود. فکر کنید که یک سنگ را به یک استخر آسیاب برسانید. برای رسیدن به تمام اجزای حوض، وقت آن رسیده است. همین امر با انتشار DNS درست است.

نام دامنه و آدرس IP

نام دامنه آدرس وبسایت قابل خواندن انسان است که هر روز استفاده می کنیم. به عنوان مثال، نام دامنه گوگل google.com است. اگر میخواهید از Google بازدید کنید. فقط باید به آدرس google.com در نوار آدرس مرورگر خود وارد شوید. با این حال، کامپیوتر شما نمی فهمد که “google.com” چیست. در پشت صحنه، اینترنت و سایر شبکه ها از آدرس های عددی IP استفاده می کنند. یکی از آدرس های IP که توسط Google.com استفاده می شود. ۱۷۲٫۲۱۷٫۰٫۱۴۲ است. اگر شما این شماره را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کرده اید. می توانید در وب سایت گوگل نیز به پایان برسید.

سرورهای DNS چیست؟

سرورهای DNS چیست؟ این سرور ها نام دامنه را به آدرس های IP مرتبط مرتبط می کنند. وقتی نام دامنه خود را در مرورگر خود وارد می کنید. کامپیوتر شما با سرور DNS فعلی خود تماس می گیرد و از اینکه آدرس IP مربوط به نام دامنه است می پرسد. سپس کامپیوتر شما به آدرس IP متصل می شود. و صفحه وب مناسب را برای شما بازیابی می کند. سرورهای DNS شما استفاده می شود. به احتمال زیاد توسط ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) شما ارائه می شود. اگر شما پشت یک روتر هستید. ممکن است رایانه شما از روتر خود به عنوان سرور DNS خود استفاده کند. اما روتر درخواستهای ارسال را به سرورهای DNS ISP شما ارسال می کند.

سیستم نام دامنه (DNS) هر روز از وب استفاده می کند. این کار به صورت شفاف در پس زمینه انجام می شود. و نام های وب سایت قابل خواندن انسان را به آدرس های عددی کامپیوتری قابل خواندن تبدیل می کند. DNS این کار را با جستجوی این اطلاعات در یک سیستم سرور DNS مرتبط در اینترنت انجام می دهد. با این حال، سرورهای DNS مختلف می توانند از لحاظ سرعت و امنیت متفاوت رفتار کنند. بنابراین، بیایید نگاهی به نحوه عملکرد DNS و آنچه شما می توانید انجام دهید برای اطمینان از کارکردن آن برای شما بهتر است.

بازخوردها
مقالات مرتبط
گیم فیشینگ چیست؟
گیمیفیکیشن چیست و چه تاثیری بر کسب و کارها دارد؟
یکی از نوین‌ترین روش‌ها برای برقراری ارتباط با مشتریان و یا مخاطبان، استفاده از روش‌های گیمیفیکیشن Gamification است.…
زمان مطالعه: 5 دقیقه
انواع سیستم عامل چیست ؟
سیستم عامل چیست؟ (معرفی انواع سیستم عامل)
بدون شک تمامی افرادی که با سیستم‌ها و تجهیزات کامپیوتری در ارتباط هستند، نام سیستم‌عامل را شنیدند و…
زمان مطالعه: 4 دقیقه