۵ Trend تعیین کننده رایانش ابری ۲۰۱۹

زمان مطالعه: 6 دقیقه
انتشار :
۱۳۹۸-۰۴-۰۱

سال گذشته سالی خاص از نظر پیشرفت و رشد تکنولوژی سرور ابری عمومی محسوب می شود . سرور ابری با اختصاص بیش از ۳۶% کل سرمایه گذاری بطور متوسط به خود در میان صنایع مختلف از سال ۲۰۱۶ به بعد ، به یک مدل ضروری کسب و کار برای ایجاد توانمندی در شرکتهای مدرن ، تبدیل شده است.

 

 

با این وجود ، با افزایش روند وابستگی زیرساختهای IT به سرور ابری و سرور مجازی ، ضروری است که مسئولین ارشد واحدهای IT از جدید بودن ( به روز بودن ) استراتژیهای خود برای مقابله با چالشهایی که این تغییر به همراه خواهد داشت ، مطمئن شوند. به عنوان مثال ، تغییر محیط به اولین مدل سرور ابری می تواند سبب افزایش سرعت سیستم و کسب قابلیتهای تبدیل دیجیتال شود ، اما امنیت سیستم همچنان یکی از مسائل اصلی و مشکل ساز در طی این دوره ی تغییر است.

۵ Trend تعیین کننده رایانش ابری ۲۰۱۹

غیر قابل انکار است که چگونه مشاغل صنایع مختلف از محاسبات ابری سود برده اند. این نوآوری به کاربران این امکان را داد تا به طور ایمن داده ها را در ابر ذخیره کنند و هزینه تجهیزات و خرید سرور را کاهش دهند. و در سال آینده ، مشاغل می توانند کارهای بسیار بیشتری را با راه حل های محاسبات ابری ترکیبی انجام دهند.

این می تواند به شرکتهای در حال رشد کمک کند تا از سرور های ابری عمومی و خصوصی در هنگام کار خود استفاده کنند و کارایی و اثربخشی خود را در ارائه خدماتشان افزایش دهند. علاوه بر این ، این امکان را به مشاغل نیز می دهد تا سیستم های خود را به هر شکلی با انعطاف پذیری بالا به ابر منتقل کنند. گفته می شود ، راه حل های ابر ترکیبی توانایی نفی هزینه ها و ارائه یک راه حل موثر بر پایه ابر را دارند که شرکت ها می توانند با سهولت سازگار شوند.

با توجه به این مسئله، نوین هاست در این مطلب به بیان پنج نکته ی فنی و اجرایی که باید امسال مورد توجه قرار بگیرند ، می پردازد :

 5 Trend تعیین کننده رایانش ابری 2019

وجود سرور ابری بومی دیگر یک انتخاب اختیاری نیست :

در این اقتصاد نرم افزار محور ، وجود سرور ابری عمومی و سرور مجازی برای بسیاری از شرکتهای تجاری دیگر یک انتخاب محسوب نمی شود. بومی شدن سرور ابری و سرور مجازی به شرکتها امکان می دهد که محصولات و خدمات جدید خود را با سرعت بیشتری به بازار عرضه کنند، سیستم چابک تر و سریعتری داشته باشند و در صورت درخواست ، قابلیتهای رایانشی جدید و قابل توسعه را در سیستم خود فعال کنند. تنها در سال گذشته میزان استفاده از تکنولوژی سرور ابری بومی رشد شگفت انگیز ۲۰۰ درصدی داشته است .

 

از آنجا که میزان داده هایی که در سیستم عامل ها مبتنی بر ابر ایجاد و ذخیره می باشند ،و روزانه تعداد آنها در حال افزایش است ، نیاز به سرعت بیشتر و اتصال بهتری خواهیم داشت. به همین دلیل ، ارائه دهندگان شبکه به طور مداوم با نوآوری راه های بهبود کیفیت خدمات خود روبرو هستند. و یکی از اقداماتی که آنها برای رسیدن به هدف خود انجام دادند ، حداکثر رساندن قابلیت های محاسبات ابری است. با کمک این فناوری ، ارائه دهندگان شبکه گامی نزدیکتر در جهت بهبود خدمات اینترنتی ارائه شده و توسعه شبکه ۵G هستند.

 

در سال ۲۰۱۹ ، افزایش اتوماسیون IT میزان انجام کارهای متعدد IT به صورت دستی را کاهش و عرضه ی اپلیکیشنهای سرور ابری بومی را افزایش خواهد داد . این تکنولوژی در کنار نوآوری مداوم در طراحی و ساخت اپلیکیشنها ، به شرکتها امکان می دهد تا به منظور ایجاد آسان تر و سریع تر پیشرفتهای چشمگیر ، سرمایه گذاری مناسبی بر روی قابلیتهای سرور ابری بومی ، همچون ساخت اپلیکیشنهای سفارشی با قابلیت انتخاب زبان برای رفع نیازهای مردم نواحی مختلف ، داشته باشند. به هر حال ، شرکتهایی که نتوانند در این تغییر سیستم موفق عمل کنند ، در بازار رقابت از رقبای سریعتر عقب خواهند ماند.

 

توجه بیشتر به امنیت :

سرور ابری و سرور مجازی مزایای فراوانی برای مسئولین CTO و CIO داشته است ، اما نکته ای که به توجه ویژه نیاز دارد، اطمینان از امنیت اطلاعات در سرور ابری است . سال گذشته شاهد انتقال اطلاعات بسیاری از شرکتها به سرور ابری و به دنبال آن سیل عظیمی از نشت اطلاعات از این سرور ابری بودیم ، وقایعی همچون اشتباه در پیکربندی بسته ی Amazon S3 که منجر به افشای اطلاعات شخصی ثبت شده ی ۴۸ میلیون کاربر از قبیل نام ، آدرس ، تاریخ تولد ، ID کاربران در Twitter و اطلاعات برداشته شده از LinkedIn و Facebook شد .

 

همه ی شرکتها از این مسئله اسیب می بینند ، اما آسیب وارده به صنایع نظام مندی همچون سرویسهای مالی یا مراقبت بهداشتی ، به ویژه حالا که GDPR سخت گیری بیشتری می کند ، بیشتر است. چنین اتفاقاتی علاوه بر تأثیر عمیق بر روی عملکرد روزانه ی شرکتها ، می توانند سبب تخریب وجهه ی شرکتها و پرداخت جریمه و خسارت مالی بالقوه برای آنها شوند _ در نتیجه ، امسال امنیت سرور ابری در رأس برنامه های کاری شرکتها قرار گرفته است. پس از این شاهد خواهیم بود که شرکتهای بیشتری بر روی ابزارهای لازم برای شناسایی خطرات سرویسهای سرور ابری ، اجباری کردن قوانین امنیتی و مطابقت عملکرد یا قوانین سرمایه گذاری می کنند _ حتی زمانی که سرویسهای سرور ابری دور از آنها و خارج از کنترل مستقیم آنها ارائه می شوند.

 

در کنار روند رو به افزایش رایانش ابری ، تهدید فزاینده ای برای حاکمیت داده ها و حفظ حریم خصوصی داده ها با آن است. به همین دلیل ، دولت مقرراتی را برای ایجاد یک محیط امن برای محاسبات ابری ایجاد کرد. در حال حاضر ، یک ساختار سه لایه از دسترسی عمومی سرور ابری وجود دارد که مبتنی بر جغرافیا است – منابع متمرکز جهانی ، منابع منطقه ای و منابع داخلی کشور. و تأثیر مقررات دولتی و حاکمیت داده ها بر سرویس های رایانش ابری مطمئناً در سال آینده مشهود خواهد بود.

افزایش تحلیل سرور ابری:

تا به حال بی سابقه بوده است که شرکتها تلاش کنند تا تمام داده های دریافتی و موجود خود را پردازش کنند ، اما به لطف ترندهایی همچون تلفن همراه و IoT ، این مشکل بدتر هم شد. در نتیجه از آنجا که در سال ۲۰۱۹ شرکتها روشهای استفاده از سرور ابری و edge computing در مدیریت اشتباهات مربوط به داده های خود را بررسی می کنند ، احتمالاً این سال ، سال تجزیه و تحلیل سرور ابری خواهد بود.

 

تحلیل سرور ابری و سرور مجازی شرکتها را قادر می سازد تا به شکلی مقرون به صرفه اطلاعاتشان را ذخیره ، مدیریت و بررسی کنند. با افزایش انتقال داده ها به سرور ابری طی این سال ، شرکتها نیز باید به سمت مدل هیبریدی سرور ابری با امکان وجود داده ها ، اپلیکیشنها و تجزیه و تحلیل محیطهای multi cloud و سیستمهای داخل سازمانی حرکت کنند .

 

تحولات Serverless :

ما تا به حال راههای مختلف را از ارائه ی زیرساخت به عنوان سرویس (IaaS) گرفته تا ارائه ی پلتفرم و نرم افزار به عنوان سرویس (PaaS/ SaaS ) را طی کرده ایم، امسال بر آنیم که شاهد ظهور رایانش serverless باشیم . در سال ۲۰۱۹ ارائه ی عملکرد به عنوان سرویس (FaaS) یا ساختار serverless مورد توجه عمومی قرار خواهد گرفت. قصد ما آن است که شاهد توانایی شرکتها در تقویت دیتاسنترهای خودشان و جابجایی اپلیکیشنهای serverless بین شرکتهای عرضه کننده ی سرور ابری باشیم.

این بدان معناست که شرکتها در عین آنکه اپلیکیشنهای serverless را بر روی سرور ابری عمومی اجرا می کنند ، امکان انتخاب گزینه ی اجرای اپلیکیشنها را بر روی زیرساختهای خودشان را هم داشته باشند تا بتوانند سرعت انجام کار را تضمین و در هزینه ها صرفه جویی کنند. و از تکنولوژی serverless هم برای ساخت اپلیکیشنهای ابری جدید و هم برای نوسازی اپلیکیشنهای قدیمی استفاده کنند .

 

سرور ابری مورد نظر خودتان را انتخاب کنید :

در حال حاضر ، خدمات رایانش ابری در سراسر جهان محبوبیت بیشتری کسب می کند – و در سال آینده مشاغل بیشتری قصد دارند این خدمات را درخواست کنند. وقتی این روزها به شرکت ها نگاه می کنید ، می بینید که بسیاری از آنها از خدماتی مانند نرم افزار-خدمات-سرویس (SaaS) ، Platform-as-a-service (PaaS) و Infrastrast-as-a استفاده می کنند. خدمات (IaaS). و این خدمات مبتنی بر ابر ساده و مقرون به صرفه است. گفته می شود ، خدمات رایانش ابری گزینه ای جذاب برای صاحبان مشاغل است که بتوانند مشاغل خود را در این زمینه ترسیم کنند.

 

و سرانجام ، استراتژی نوظهور سرور ابری که در سال ۲۰۱۹ اهمیت زیادی پیدا می کند ، شیوه های multi cloud همچون Polycloud هستند . شرکتهایی که تنها از یک شرکت عرضه کننده ی سرور ابری استفاده می کردند ، به کار با چند عرضه کننده روی آورده اند ، مثلاً ممکن است یک شرکت از AWS به خاطر قابلیتهای یادگیری ماشینی و از opt به خاطر Microsoft Azure برای جابجایی از سرورهای Windows داخل سازمانی به سرور ابری استفاده کند. به همین ترتیب ، هر روز شرکتهای بیشتری از ابر هیبریدی استفاده می کنند تا از مزایای هر دو محیط از قبیل انعطاف پذیری ، ابزار و گزینه های نصب برنامه ها استفاده کنند. به عنوان مثال ، احتمالاً شرکتها برای کارهایی که به حجم زیاد نیاز دارند ، از سرور ابری عمومی و برای کارهای پیچیده و حساس از قابلیتهای سرور ابری خصوصی استفاده می کنند.

بازخوردها
مقالات مرتبط
گیم فیشینگ چیست؟
گیمیفیکیشن چیست و چه تاثیری بر کسب و کارها دارد؟
یکی از نوین‌ترین روش‌ها برای برقراری ارتباط با مشتریان و یا مخاطبان، استفاده از روش‌های گیمیفیکیشن Gamification است.…
زمان مطالعه: 5 دقیقه
انواع سیستم عامل چیست ؟
سیستم عامل چیست؟ (معرفی انواع سیستم عامل)
بدون شک تمامی افرادی که با سیستم‌ها و تجهیزات کامپیوتری در ارتباط هستند، نام سیستم‌عامل را شنیدند و…
زمان مطالعه: 4 دقیقه