۱۰ ویژگی اصلی سرویس Cloud Backup | بخش دوم

زمان مطالعه: 3 دقیقه
انتشار :
۱۳۹۷-۰۱-۱۵

10 ویژگی اصلی سرویس Cloud Backup | بخش دوم

 

۵. فرکانس پشتیبان گیری در صورت نیاز

بعضی از کسب و کار ها باید اطلاعات خود را به مراتب بیشتر از سایرین پشتیبان گیری کنند. برای مثال، اگر شما یک کسب و کار الکترونیک دارید، ممکن است شما نیاز به پشتیبان گیری دائمی داشته باشید تا وقتی که داده ها از دست رفته اند، معاملات بسیار اخیری را از دست ندهید.

 

برخی از خدمات پشتیبان به مشترکان کنترل کامل بر فرکانس پشتیبان گیری خود را می دهد و آنها را قادر می سازد در زمان هایی که راحت تر برنامه ریزی شده است. فقط تعداد محدودی از پشتیبان ها و بارها توسط فروشنده ارائه شده اند. اطمینان حاصل کنید که گزینه ای را که برای نیازهای شرکت شما مناسب است را انتخاب کنید.

 

۶. پشتیبان گیری امنیتی

امنیت پشتیبان های ابر شما بسیار مهم است، زمانی که شمار حمله های سایبری را در نظر بگیرید. اگر شما این امنیت را به یک شخص ثالث منتقل می کنید، اطمینان حاصل کنید که اقدامات محکم برای حفظ اطلاعات خود از دست هکرها صورت گرفته است.

 

در حالت ایده آل، آنها باید جلوگیری از نفوذ، رمزگذاری ۲۵۶ بیتی برای ذخیره سازی و انتقال داده ها، لایه سوکت ایمن (SSL) یا حفاظت از لایه های حمل و نقل (TLS) و استفاده از ذخیره سازی اطلاعات چندرسانه ای داشته باشند. علاوه بر این، مراکز داده های فیزیکی نیز باید با کارمندان امنیتی، دوربین مدار بسته و کنترل دسترسی در محل نگهداری شوند.

 

۷. انطباق داده

تنظیمات داده همیشه سختگیرانه تر شده است. اگر شما اطلاعات شخصی خود را نگه دارید، باید از قانون حفاظت از داده ها و مقررات جدید GDPR برخوردار باشید. حتی اگر اطلاعات شما توسط یک ارائهدهنده ابر ارائه شده توسط شخص ثالث حمایت شود، هنوز مسئول آن هستید. بنابراین اطمینان حاصل کنید که ارائه دهنده شما با استانداردهای صنعتی مطابقت دارد و به بهترین نحو به شما کمک می کند تا با شما سازگار باشید.

 

۸. پشتیبانی فنی ۲۴ ساعته

پشتیبان گیری ضروری است اگر شما نیاز به بهبود از از دست دادن داده ها. با این حال، اگر یک فاجعه اتفاق می افتد، مشکلات فنی در بازگشت سریع به اینترنت می تواند چالش برانگیز باشد. هنگامی که شما نیاز به یک ارائه دهنده خدمات دارید، زمانیکه به یک سرور مجازی پشتیبان نیاز دارید، این کار زمان زیادی است.

 

برای به دست آوردن بهترین فرصت برای رسیدن به اهداف بازیابی زمان، شما نیاز به ارائه دهنده ای دارید که می تواند بدون هیچ مشکلی در هر روز از مسائل فنی کمک کند. برای اطمینان از این اتفاق می افتد، یک پشتیبان ارائه دهنده ابر فراهم می کند که ارائه دهنده متخصص، ۲۴/۷ پشتیبانی فنی را انتخاب می کند. ایده آل، پشتیبانی باید از طریق تلفن، چت آنلاین و ایمیل در دسترس باشد. به این ترتیب، اگر یک کانال ارتباطی در دسترس نباشد، دیگران که هنوز می توانید از آن برای حل مسئله استفاده کنید وجود دارد.

 

۹. T & C را بخوانید

قبل از ثبت نام به یک سرویس پشتیبان، هر شرایط و ضوابط را با دقت بررسی کنید. ارائه دهنده پشتیبان پشتیبان خوب، تضمین و SLA را برای اطمینان از دریافت خدمات موثر ارائه می دهد. همچنین، بررسی کنید که آیا محدودیت هایی وجود دارد که ممکن است شرکت شما را از انجام عملیات پشتیبان به نحوی که نیاز دارد جلوگیری کند.

 

۱۰. مشتریان چه فکر می کنند

کیفیت سرویس پشتیبان و اینکه چقدر مناسب نیازهای شرکت شما است همیشه باید اولویت اصلی شما باشد. اگر در مورد پشتیبان ارائه دهنده ابر پشتیبان گیری مطمئن نیستید، همیشه توصیه می کنیم به بررسی مشتری ها بپردازید زیرا این اغلب بینش مفیدی را درباره کیفیت شرکت، خدمات ارائه شده و پشتیبانی آن به مشتریان خود ارائه می دهد.

 

نتیجه

از خواندن این پست باید درک روشنی از این داشته باشید که چقدر مهم است که از دادههای خود بک آپ داشته باشید. شما همچنین باید ببینید که چگونه پشتیبان گیری ابر یک راه سریع، انعطاف پذیر و با هزینه ای مناسب برای پشتیبان گیری، ذخیره و بازیابی اطلاعات در صورت وقوع یک فاجعه است. امیدوارم، ۱۰ امتیاز ما مطرح شده است به شما کمک می کند تا ارائه دهندگان مناسب را به دنبال اطلاعات خود ببرید.

بازخوردها
مقالات مرتبط
گیم فیشینگ چیست؟
گیمیفیکیشن چیست و چه تاثیری بر کسب و کارها دارد؟
یکی از نوین‌ترین روش‌ها برای برقراری ارتباط با مشتریان و یا مخاطبان، استفاده از روش‌های گیمیفیکیشن Gamification است.…
زمان مطالعه: 5 دقیقه
انواع سیستم عامل چیست ؟
سیستم عامل چیست؟ (معرفی انواع سیستم عامل)
بدون شک تمامی افرادی که با سیستم‌ها و تجهیزات کامپیوتری در ارتباط هستند، نام سیستم‌عامل را شنیدند و…
زمان مطالعه: 4 دقیقه