راهنمای جامع انتخاب بهترین CDN ابری برای نیازهای شما

راهنمای جامع انتخاب بهترین CDN ابری برای نیازهای شما
زمان مطالعه: 3 دقیقه
انتشار :
۱۴۰۳-۰۵-۳۰

CDN ابری: CDN ابری یا «شبکه تحویل محتوا» در واقع یک مجموعه‌ای از سرورها است که در نقاط مختلف جغرافیایی قرار دارند. این سرویس ها جهت ارائه سریع و کارآمد محتوا به کاربران بوجود آمده اند. محتوا می‌تواند شامل وب‌سایت‌ها، تصاویر، ویدیوها و سایر فایل‌های رسانه‌ای باشد.

راهنمای جامع انتخاب بهترین CDN ابری برای نیازهای شما

ویژگی‌ها و مزایای CDN ابری:

  • با کمک CDN، محتوای وب‌سایت از نزدیک‌ترین سرور به کاربر ارسال می‌شود. این باعث کاهش زمان بارگذاری خواهد شد.
  •  با توزیع شدن بار ترافیک میان چندین سرور، فشار بر روی سرور اصلی کاهش می‌یابد.
  •  در صورت بروز مشکل در سرور اصلی، CDN می‌تواند به کار خود ادامه دهد و در این صورت دسترسی به محتوای وب‌سایت حفظ می شود.
  •  بسیاری از CDNها ابزارهای امنیتی مانند SSL، فایروال و محافظت در برابر حملات DDoS را ارائه می‌دهند.
  •  CDN‌ها به آسانی با افزایش ترافیک و نیازهای کاربر سازگار می شوند.
  • این سرویس‌ها مخصوصا برای وب‌سایت‌هایی که ترافیک بالایی دارند، فروشگاه‌های آنلاین و هر نوع سرویسی که محتوا را به صورت آنلاین ارائه می‌دهد، بسیار مفید هستند.

چگونه CDN ابری می تواند امنیت وب سایت را افزایش دهد؟

CDN (شبکه توزیع محتوا) ابری می‌تواند با ارائه چندین ویژگی امنیتی، امنیت وب‌سایت شما را به طور قابل توجهی افزایش دهد. در زیر به برخی از این ویژگی‌ها اشاره می‌کنیم:

  1.  CDNها به طور کلی از ترافیک ورودی محافظت می‌کنند و می‌توانند حملات توزیع شده انکار سرویس (DDoS) را شناسایی و کاهش دهند. این کار باعث می‌شود وب‌سایت شما در برابر این نوع حملات مقاوم‌تر باشد.
  2.  CDNها معمولاً از پروتکل HTTPS برای انتقال داده‌ها استفاده می‌کنند که بدین ترتیب اطلاعات بین کاربر و وب‌سایت شما به صورت رمزگذاری شده منتقل می‌شود و به این ترتیب احتمال سرقت داده‌ها کاهش می‌یابد.
  3.  بسیاری از CDNها شامل فایروال وب برنامه (WAF) هستند که می‌تواند به شناسایی و مسدود کردن حملات رایج مانند SQL Injection و XSS کمک کند.
  4. با توزیع ترافیک و بارگذاری محتوا از چندین سرور در نقاط مختلف جغرافیایی، CDN می‌تواند از بار زیاد بر روی سرور اصلی جلوگیری کرده و وب‌سایت را در برابر حملات و افت عملکرد مقاوم‌تر کند.
  5. بسیاری از ارائه‌دهندگان CDN امکان دریافت و مدیریت گواهینامه‌ SSL را فراهم می‌کنند. این امر باعث می‌شود از امنیت ارتباطات کاربران با وب‌سایت شما اطمینان بیشتری حاصل شود.
  6.  CDNها معمولاً دارای تیم‌های امنیتی هستند که به صورت ۲۴ ساعته بر روی تهدیدات و حملات نظارت می‌کنند. همچنین می‌توانند در صورت وقوع یک حمله، به سرعت اقدام کنند.
  7.  CDNها به شناسایی و مسدود کردن ترافیک مخرب و اتصالات غیرمجاز به وب‌سایت شما می پردازند.

با استفاده از CDN ابری و ویژگی‌های امنیتی آن،  سطح امنیت وب‌سایت به طور چشمگیری افزایش می یابد و خطرات احتمالی کاهش خواهند یافت.

چطور از CDN  ها استفاده کنیم ؟

CDN  ها شامل دو دسته ایرانی و خارجی می شوند. شرکت ها و وب سایت هایی که خدمات شبکه توزیع محتوا را ارائه می دهند برای شما یک نیم سرور جدید ارائه می دهند که نیاز به ست کردن آن بر روی دامنه دارید. این نیم سرور ها پس از ثبت نام ، ثبت اطلاعات وب سایت موردنظر و انجام تنظیمات مربوطه در اختیار شما قرار می گیرند. لازم به ذکر است این مراحل باتوجه به وب سایت ارائه دهنده CDN متفاوت می باشد.به عنوان یکی از معروف ترین شرکت های خارجی می توانcloudflare را نام برد.

نوین هاست یار نوین شماست

در این مقاله در مورد CDN ابری توضیح دادیم. همچنین بیان کردیم که چگونه CDN ابری می تواند امنیت وب سایت را افزایش دهد. با توجه به تجربه گسترده‌ای که نوین هاست در زمینه میزبانی وب دارد، می‌توان به راحتی به کیفیت خدمات آن اعتماد کرد.

بازخوردها
مقالات مرتبط
معرفی انواع گواهینامه ssl + ویژگی ها
معرفی ویژگی های گواهینامه ssl
[custumexpert]
زمان مطالعه: 4 دقیقه
رایانش ابری یا Cloud Computing چیست ؟
رایانش ابری یا Cloud Computing چیست ؟
[custumexpert]
زمان مطالعه: 5 دقیقه